TOKAT / MERKEZ - Karşıyaka İlkokulu

Karşıyaka İlkokulu

KARŞIYAKA MAHALLESİ İBNİ KEMAL CADDESİ 8.SOKAK NO/14 TOKAT/MERKEZ
Vizyon
Karşıyaka İlkokulu olarak vizyonumuz;Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Karşıyaka İlkokulu olarak Misyonumuz; • Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ İLKOKULU OLMAKTIR.
08:40 - 12:10/ 13:20 - 14:50
ŞEHİR İÇİ MİDİBÜS VE ŞAHSİ ARAÇLARLA